Dental Tirana

sq Albanian
sq Albanian

Zgjidhni shërbimin tuaj

Implant Dentar Megagen

600€ me 10 vjet garanci dhe certifikate nga Implant Megagen.

Implant Dentar Swiss

500€ me 5 vjet garanci dhe certifikate nga Implant Swiss.

Kurora Zirkoni

Çmimi Zirkon - 200€

Kurora Metal Porcelan

Çmimi Metal Porcelan - 100€

Faseta E-Max

Çmimi i Fasetave - 300 euro

Oferta dhe paketa

Protezë mbi 2 implante

Çmimi - 1300 €

Protezë mbi 4 implante

Çmimi - 2000€

All on 4 ( dhëmbe të fiksuar mbi 4 implante)

Çmimi - 2500€

All on 6 (dhëmbë të fiksuar mbi 6 implante)

Çmimi - 3600€

All on 8 (dhëmbë të fiksuar mbi 8 implante)

Çmimi - 4500€

Rezervoni takimin tuaj!