Dental Tirana

Implanti Dentar Megagen

Implanti dentar është rrënja artificiale e një dhëmbi që vendoset në kockën e nofulles,për të shtuar një dhëmb që mungon ose një urë kur mungojnë disa dhëmbë. Implantet janë mbrojtës të dhëmbëve natyralë pasi permes tyre ne evitojmë përdorimin e dhëmbëve natyralë për një protezë fikse. Vendosja e  implanteve konsiston ne nje procedure pa dhimbje e cila realizohet brenda një seance nga Dr. Eraldi Bregova I specializuar ne fushen e Implantologjise.

Çmimi i Implantit Megagen: 600 euro me 10 vjet garanci dhe çertifikate nga Implant Megagen.