Dental Tirana

sq Albanian
sq Albanian

Implanti Dentar

Implanti dentar është rrënja artificiale e një dhëmbi që vendoset në kockën e nofulles,për të shtuar një dhëmb që mungon ose një urë kur mungojnë disa dhëmbë. Implantet janë mbrojtës të dhëmbëve natyralë pasi permes tyre ne evitojmë përdorimin e dhëmbëve natyralë për një protezë fikse. Vendosja e  implanteve konsiston ne nje procedure pa dhimbje e cila realizohet brenda një seance nga Dr. Eraldi Bregova I specializuar ne fushen e Implantologjise.

Ofertat

Turizmi Dentar

Tirana

Akomodimi juaj

Në zemër të Tiranës

Stafi i Klinikës sonë do të kujdeset që tju sigurojë një guidë turistike të mrekullueshme për tju njohur me bukurinë e vendase dhe pse jo për të mësuar pak më shume mbi historine dhe kulturën e Shqipërisë.