Dental Tirana

Kurora Zirkoni

Zirkoni është një material i cili përdoret për të zevendësuar metalin pasi ka të njëjtën fortësi me te. Zirkon do të thotë: FORTËSI, SIGURI, BIOKOMPAKTIBILITET,  DHE ESTETIKE MAKSIMALE. Është zgjedhja ideale për një buzëqeshje perfekte.

Çmimi Zirkon - 200 euro